Kaalimato Info

Toimitus

Kuonokaupan kaikki tilaukset tulevat sinulle kotiovelle. Sinun ei siis tarvitse enää koskaan raahautua kotoasi hakemaan koiranruokasäkkiä, vaan tilaus tulee takuuvarmasti perille.

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä, ja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

Ensimmäinen tilaus toimitetaan noin viikon sisällä tilauksestasi. Jos on ihan sairaan kova kiire, mainitse siitä tilausta tehdessäsi. Hätätilassa ollaan käyty kyllä vaikka kotiovella ruokkimassa koira eli ketään ei nälässä pidetä.

Tämän jälkeen saat seuraavan tilauksesi kahden kuukauden päästä. Jos haluat ruuan kotiisi kerran kuukaudessa, saat tehtyä sen pientä lisämaksua vastaan. Kotiinkuljetus joka toinen kuukausi sisältyy tilauksen hintaan.

Paketti tulee tosiaan kotiovelle ja kotiinkuljetuksen hoitaa Posti. On aika kätevä nykyään ja toimii kuten vanha kansa sanoo "Junan vessa".

Ollaan laskettu meidän toimituksiin aina toimituskulut mukaan (joka toinen kuukausi) eli mitään ns. piilokuluja meidän tilauksissa ei ole.